Cursus Reiki

01/28/07

Reiki 1e graad

In 4 bijeenkomsten of 2x 1 dagdeel en door middel van 4 initiaties kan de reikimaster het contact tussen de cursist en de bron herstellen. Er wordt in een veilige, open en geborgen sfeer gewerkt, niets moet!

Deze eerste grsaad Reiki is vooral bedoeld om jezelf te helen van lichaamlijke klachten,stress en negatieve energie die je in je leven hebt verzameld.Je leert jezelf beter in balans te brengen en positiever in het leven te staan. Daarna kun je vanuit je eigen heelheid en balans ook anderen begeleiden in hun groei naar heelheid.Je leert door middel van handoplegging op verschillende  plekken je zelf en anderen te behandelen.

Kosten van de cursus 135 euro

 

Reiki 2e graad

Wanneer deze cursus aan een enkele cursist word gegeven duurt de cursus 1 dagdeel. bij meerdere cursisten 2x 1 dagdeel.

Tijdens deze cursus leert men naast het lichaam ook de psyche met reiki te behandelen, om op die manier oude emotionele blokkades die in onszelf zijn opgelagen te helen.Bovendien leert de cursist Reiki te sturen naar mensen en naar situaties in het verleden-heden en de toekomst waarbij afstand geen probleem vormt.Je leer een aantal nieuwe symbolen die je je eigen maakt waaroor dit mogelijk word.

kosten voor deze cursus 150 euro.

Voor vragen  of behandeling opmerkingen vul dan svp het ondeliggende gedeelte in.

 

mvg clemens bongertman

 

Wat voor commentaar wilt u zenden

vraag opmerking behandeling cursus

Onderwerp 

Zet uw tekst in het gedeelte hier onder

vertel hoe ik u kan berijken voor antwoord

Naam
Adres
Tel
E-Mail

 

Home | Wat is REIKI | Reiki behandeling | Cursus Reiki

This site was last updated 01/28/07