Reiki behandeling

11/18/07

  Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is voor bijna iedereen geschikt. Het stimuleerd de bloedsomloop en de spijsvertering en bevorderd de reiniging van afvalstoffen. Verder kan Reiki pijn verlichten en voor een betere ontspanning zorgen, waardoor vaak meer helderheid ontstaat over mentale en of emotionele problemen waarmee iemand worsteld.

Vooraf

Wanneer u geintereseerd bent in een Reiki behandeling kunt u met mij een afspraak maken voor een orienterend gesprek. We praten dan over de reden waarom u een behandeling wenst, hoe de behandeling zal gaan en wat u ervan kunt verwachten. Dit gesprek is gratis.

Wanneer u dat wilt maken we vervolgens afspraken over het aantal behandelingen en de hoeveelheid behandelingen die er kunnen volgen.Bij acute problemen zal ik u waarschijnlijk adviseren om tijdens een korte peride regelmatig een behandeling te nemen.; vaak zijn enkele behandelingen dan voldoende.Gaat het om een chronische aandoening dan zijn meesta meerdere afspraken nodig.

De behandeling

Tijdens een behandeling ligt u aangekleed op een behandel tafel (een rustige ontspannende plek). Ik plaats mijn handen steeds in verschillend eposities op uw lichaam, waardoor de Reiki energie gaat stromen. Een volledige behandeling duurt ongeveer een uur. De meeste mensen voelen zich tijdens een behandeling lekker ontspannen en vallen soms zelfs in een lichte slaap.

Praktisch

Een Reiki behandeling van een uur kost 17,50 euro. deze behandeling kan zowel bij mij als bij u zelf thuis al naar gelang uw wens.De behandeling kan ook op afstand,maar dit gaat in overleg.

Voor meer info kunt u mij bellen 06-36154609 of 0570-677213, ook kunt u kontakt opnemen via de e-mail

                           

Home | Wat is REIKI | Reiki behandeling | Cursus Reiki

This site was last updated 11/18/07